MUŞ / MALAZGİRT - Arslankaya Ortaokulu

Arslankaya Ortaokulu

ARSLANKAYA KÖYÜ NO115 MALAZGİRT/MUŞ
Vizyon
Vizyonumuz; akademik eğitimini tam almış, milli ve manevi değerlerine bağlı, dini ve ahlaki donanıma sahip, bireysel kabiliyetlerini geliştirmiş, ailesine ve çevresine duyarlı gençler yetiştirmektir.
Misyon
Misyonumuz ; Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını seven, çok yönlü düşünebilen,saygılı,empati duygusu gelişmiş, geleceğine yön veren, kendini ve yeteneklerini tanıyan , okul kültürüne uyum sağlayan ve okulu severek okula gelen, öğrenmeye ve araştırmaya istekli , çözüm odaklı bireyler yetiştirmektir.
Başarılar
2017-2018 Tübitak Bilim Fuarı 2017-2018 Spor Lisesine yerleştirilen öğrenciler (2 ) 2018-2019 Spor Lisesine yerleştirilen öğrenciler ( 5 ) 2020-2021 Öğrencimiz Esra Elçi Şehit Arslan Kulaksız Fen Lisesine yerleşti.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
SOBA (kömür-odun)
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
OKULUMUZUN BULUNDUĞU ARSLANKAYA KÖYÜNE ULAŞIM KÖY SERVİSLERİ İLE SAĞLANMAKTADIR.
KÖY SERVİSİ MALAZGİRTLİ TAKSİ ŞOFÖRÜ TARAFINDAN ZAMANINDA YAPILMAKTADIR.
NURETTİN BUCAĞI ARSLANKAYA KÖYÜ MALAZGİRT / MUŞ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
OKULUMUZUN İLÇE MERKEZİNE UZAKLIĞI 25 KM OLUP İL MERKEZİNE İSE 160 KM UZAKLIKTADIR.
Sportif Etkinlikler
Voleybol Turnuvası (Kurum içi) Masa Tenisi Turnuvası (Kurum içi) Satranç Turnuvası (Kurum içi) Dart Turnuvası (Kurum içi)
Tübitak Bilim Fuarı